Beginner Book - RM75

6:41 PM

Jika anda berminat, sila hubungi zilakasim di talian 0139237174 atau email kepada ruzila_7174@hotmail.com

Feel free to YM me thru my ym id zila_kasim
More... 4 comments

Mini Brand Rotary Cutter Set - RM175

5:58 PM
Ruler Omnigrid 6" x 12"
Olfa rotary cutter
Olfa Cutting mat 12" x 18"





Jika anda berminat, sila hubungi zilakasim di talian 0139237174 atau email kepada ruzila_7174@hotmail.com

Feel free to YM me thru my ym id zila_kasim
More... 0 comments

Acuan bucu Beg - RM10

4:25 PM

Jika anda berminat, sila hubungi zilakasim di talian 0139237174 atau email kepada ruzila_7174@hotmail.com

Feel free to YM me thru my ym id zila_kasim
More... 0 comments

acuan butang balut - RM25

4:24 PM

ukuran saiz butang
29 mm
22 mm
19 mm
15 mm
11 mm

Jika anda berminat, sila hubungi zilakasim di talian 0139237174 atau email kepada ruzila_7174@hotmail.com

Feel free to YM me thru my ym id zila_kasim
More... 0 comments

refill butang balut - RM10 per pack

4:23 PM


saiz 19
saiz 15
saiz 11

Jika anda berminat, sila hubungi zilakasim di talian 0139237174 atau email kepada ruzila_7174@hotmail.com

Feel free to YM me thru my ym id zila_kasim
More... 0 comments

Matching cloth (plain & do dot)

3:20 PM
1 meter - RM55.00
Fat Quarter - RM14.50
sila nyatakan susunan dari kiri ke kanan ekkk

dot2 1


plain 2



Jika anda berminat, sila hubungi zilakasim di talian 0139237174 atau email kepada ruzila_7174@hotmail.com

Feel free to YM me thru my ym id zila_kasim
More... 0 comments

Yarn die Cloth

3:05 PM
1 meter - RM55.00
Fat Quarter - RM14.50
sila nyatakan susunan dari kiri ke kanan ekkk

Yarn die cloth 1


yarn die cloth 2

Yarn die cloth 3



Jika anda berminat, sila hubungi zilakasim di talian 0139237174 atau email kepada ruzila_7174@hotmail.com

Feel free to YM me thru my ym id zila_kasim
More... 0 comments

Plain 100% cotton

2:43 PM
1 meter - RM28.00
Fat Quarter - RM7.50
sila nyatakan susunan dari kiri ke kanan ekkk



plain 1


plain 2



Plain 3



Plain 4




Jika anda berminat, sila hubungi zilakasim di talian 0139237174 atau email kepada ruzila_7174@hotmail.com

Feel free to YM me thru my ym id zila_kasim
More... 0 comments

JAPANESE PRINTED 100% COTTON

2:01 PM
1 meter - RM32.00
Fat Quarter - RM8.50


Japanese cotton 1



Japanese cotton 2



Japanese cotton 3


Japanese cotton 3


Japanese cotton 3

Japanese cotton 4


Jika anda berminat, sila hubungi zilakasim di talian 0139237174 atau email kepada ruzila_7174@hotmail.com

Feel free to YM me thru my ym id zila_kasim
More... 0 comments

button - RM13 PER PACK

5:57 AM






Jika anda berminat, sila hubungi zilakasim di talian 0139237174 atau email kepada ruzila_7174@hotmail.com

Feel free to YM me thru my ym id zila_kasim
More... 0 comments

Tangkai beg - RM25

7:05 PM

Sape nak beli tangkai ni, aku jual murah222 je.. RM25... kalu kat kedai yg ciput je dah RM30... besar tak tau le bapeee... kalu kat Indon diaorg buat beg kain telekung..
Jika anda berminat, sila hubungi zilakasim di talian 0139237174 atau email kepada ruzila_7174@hotmail.com

Feel free to YM me thru my ym id zila_kasim
More... 0 comments

Diari Zilakasim

Welcome to Zilakasim Quilt Shop

Selamat datang ke laman web ZilaKasim Quilt Shop

ZilaKasim Quilt Shop ada menyediakan pelbagai produk serta kelas jahitan seni kreatif di seluruh Malaysia. Anda ingin dapatkan mesin jahit, kelas jahitan atau peralatan quilt dan patchwork, semua ada di ZilaKasim Quilt Shop.

Anda hanya perlu layari web ini, pasti apa yang anda inginkan ada di ZilaKasim Quilt Shop. Sebarang pertanyaan serta kemusykilan, anda boleh pm, email, telefon, ym, skype atau tinggalkan pesanan anda di ruangan tinggalkan pesanan anda di sini. Saya pasti akan menghubungi anda untuk memberi penerangan secara terperinci.

Sila isi order kat sini

Name:
Email Address:
Contact No :
Mailing Address :
Order 1 :
Order 2 :
Order 3 :
Order 4 :
Order 5 :
Payment Method : Maybank 153029187412 Ruzila Kasim
Public Bank 4016516114 Ruzila Kasim
Payment Details :

form creator

HOUSE OF QUILT & PATCHWORK

HOUSE OF QUILT & PATCHWORK
Feel free to contact me

ORDER FORM

ORDER FORM
Sila klik gambar yaa kalu nak order
There was an error in this gadget

my visitors

Blog Widget by LinkWithin


About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Followers

order

Name:
Email Address:
Contact no
Mailing Address
Order List Buku
Deposit
m
m
m
m
m
m
m
m
m
m
mmmmmm
mm
m
m
m
m
m
m
m
postage

Create a web form here
Colors Catalog by Maya