Peniti Applique / patchwork - RM10


Peniti ni mmg sesuai utk applique / patchwork  atu jahit baju... mmg tajam sekali & pendek...harga ni aku offer RM10 per pax (ada 15 box je dlm tgn... sape cepat dia dapat.... jarum tu ada lebih 100 btg)




post signature


Jika anda berminat, sila hubungi zilakasim di talian 0139237174 atau email kepada ruzila_7174@hotmail.com

Feel free to YM me thru my ym id zila_kasim

Peniti Applique / patchwork - RM10SocialTwist Tell-a-Friend

0 comments:

Post a Comment

For fast response, kindly email or sms to me... TQ

Diari Zilakasim

Welcome to Zilakasim Quilt Shop

Selamat datang ke laman web ZilaKasim Quilt Shop

ZilaKasim Quilt Shop ada menyediakan pelbagai produk serta kelas jahitan seni kreatif di seluruh Malaysia. Anda ingin dapatkan mesin jahit, kelas jahitan atau peralatan quilt dan patchwork, semua ada di ZilaKasim Quilt Shop.

Anda hanya perlu layari web ini, pasti apa yang anda inginkan ada di ZilaKasim Quilt Shop. Sebarang pertanyaan serta kemusykilan, anda boleh pm, email, telefon, ym, skype atau tinggalkan pesanan anda di ruangan tinggalkan pesanan anda di sini. Saya pasti akan menghubungi anda untuk memberi penerangan secara terperinci.

Sila isi order kat sini

Name:
Email Address:
Contact No :
Mailing Address :
Order 1 :
Order 2 :
Order 3 :
Order 4 :
Order 5 :
Payment Method : Maybank 153029187412 Ruzila Kasim
Public Bank 4016516114 Ruzila Kasim
Payment Details :

form creator

HOUSE OF QUILT & PATCHWORK

HOUSE OF QUILT & PATCHWORK
Feel free to contact me

ORDER FORM

ORDER FORM
Sila klik gambar yaa kalu nak order
There was an error in this gadget

my visitors

Blog Widget by LinkWithin


About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Followers

order

Name:
Email Address:
Contact no
Mailing Address
Order List Buku
Deposit
m
m
m
m
m
m
m
m
m
m
mmmmmm
mm
m
m
m
m
m
m
m
postage

Create a web form here
Colors Catalog by Maya