Special Price

Promosi Dec 2009 

Mini Set Rotary Cutter plus jarum peniti beserta Kit Jahitan Beg Hexagon & tissue pouch pada harga RM200 sahaja termasuk kos pos parcel
Promosi sah sehingga 31 Dec 2009
(while stocks last)







post signature


Jika anda berminat, sila hubungi zilakasim di talian 0139237174 atau email kepada ruzila_7174@hotmail.com

Feel free to YM me thru my ym id zila_kasim

Special PriceSocialTwist Tell-a-Friend

5 comments:

Saya mencari bias maker tu, tapi tak tahu tang mana cik Zila iklankan...boleh saya tahu berapa harganya dan berapa kos penghantaran?

Satu lagi soalan, tali ber, cotton webbing tu, dijual secara meter panjang atau dah dipotong siap?


bias tape tu ada kat sini juga.. kalu tengok kat blog pun ada www.coretanseni.blogspot.com

kat sini jarang update awak... tu yg baru perasaan ada tinggal message

tali tu jual jual by meter


bias tape maker RM45 termasuk kos pos... kalu awak nak jumpa saya boleh kat kemaman sabtu ni


zila,
fabric cotton x jual ke?
tgh cari cotton US/ japanese ni
kalo ada jual, bwk g kemaman nanti ye

-kawan rozie-


salam sy nak tanye kalau nak buat bentuk gerigi/tiga segi tepi kain felt tu guna alat apa erk cutter ni ker??? harap dpt bantu.


Post a Comment

For fast response, kindly email or sms to me... TQ

Diari Zilakasim

Welcome to Zilakasim Quilt Shop

Selamat datang ke laman web ZilaKasim Quilt Shop

ZilaKasim Quilt Shop ada menyediakan pelbagai produk serta kelas jahitan seni kreatif di seluruh Malaysia. Anda ingin dapatkan mesin jahit, kelas jahitan atau peralatan quilt dan patchwork, semua ada di ZilaKasim Quilt Shop.

Anda hanya perlu layari web ini, pasti apa yang anda inginkan ada di ZilaKasim Quilt Shop. Sebarang pertanyaan serta kemusykilan, anda boleh pm, email, telefon, ym, skype atau tinggalkan pesanan anda di ruangan tinggalkan pesanan anda di sini. Saya pasti akan menghubungi anda untuk memberi penerangan secara terperinci.

Sila isi order kat sini

Name:
Email Address:
Contact No :
Mailing Address :
Order 1 :
Order 2 :
Order 3 :
Order 4 :
Order 5 :
Payment Method : Maybank 153029187412 Ruzila Kasim
Public Bank 4016516114 Ruzila Kasim
Payment Details :

form creator

HOUSE OF QUILT & PATCHWORK

HOUSE OF QUILT & PATCHWORK
Feel free to contact me

ORDER FORM

ORDER FORM
Sila klik gambar yaa kalu nak order
There was an error in this gadget

my visitors

Blog Widget by LinkWithin


About Me

My photo
I'm working lady but have interest in sewing.... Menjahit adalah terapi paling berkesan untuk aku hilangkan sifat panas baran... syukur ke hadrat ilahi

Followers

order

Name:
Email Address:
Contact no
Mailing Address
Order List Buku
Deposit
m
m
m
m
m
m
m
m
m
m
mmmmmm
mm
m
m
m
m
m
m
m
postage

Create a web form here
Colors Catalog by Maya